nieuws

Hunter Douglas in de rode cijfers beland

bouwbreed

Producent van raambekleding en bouwmaterialen Hunter Douglas is in de eerste drie maanden van dit jaar in de rode cijfers beland door verliezen op de beleggingsportefeuille.

Producent van raambekleding en bouwmaterialen Hunter Douglas is in de eerste drie maanden van dit jaar in de rode cijfers beland door verliezen op de beleggingsportefeuille.
Hunter Douglas maakte gisteren bekend dat de operationele winst op jaarbasis met bijna 45 procent daalde tot 23,7 miljoen dollar. Na aftrek van een verlies van 55,1 miljoen dollar op de beleggingsportefeuille, resteerde onder de streep een nettoverlies van 31,4 miljoen dollar.
In de eerste drie maanden van 2007 haalde het bedrijf nog een winst van 22,3 miljoen dollar op de beleggingsportefeuille. De omzet groeide het afgelopen kwartaal met ruim 8 procent naar 723,3 miljoen dollar.
De onderneming blijft voorzichtig over de toekomst. De reden hiervoor zijn volgens de raambekleder “de verslechterende marktomstandigheden in de Verenigde Staten en de afnemende economische groei in vele andere markten.”

Reageer op dit artikel