nieuws

Hoofdkantoor

bouwbreed Premium

Amstelveen is straks een blikvanger rijker. Wessels Zeist bouwt aan de zuidkant van de A9, in het gebied Langerhuize, het nieuwe hoofdkantoor van KPMG. De gevels met verschillende bogen, de vides, de vinnen en de zwevende vergaderzalen maken het circa 60.000 vierkante meter grote kantoorpand een bijzondere verschijning. Het nieuwe KPMG-hoofdkantoor, ontworpen door de architect Marcel van der Schalk, krijgt door de lichte gevelstenen een wat mediterrane uitstraling. Buiten glas en aluminium bestaat de gevel uit fraai metselwerk. Opvallend zijn ook de karakteristieke vinnen op de hoeken van het gebouw. De 60.000 vierkante meter zullen plaats bieden aan de KPMG medewerkers die nu nog even verderop langs de A9 gehuisvest zijn. Oplevering zal naar verwachting begin 2010 plaatsvinden.

Amstelveen is straks een blikvanger rijker. Wessels Zeist bouwt aan de zuidkant van de A9, in het gebied Langerhuize, het nieuwe hoofdkantoor van KPMG. De gevels met verschillende bogen, de vides, de vinnen en de zwevende vergaderzalen maken het circa 60.000 vierkante meter grote kantoorpand een bijzondere verschijning. Het nieuwe KPMG-hoofdkantoor, ontworpen door de architect Marcel van der Schalk, krijgt door de lichte gevelstenen een wat mediterrane uitstraling. Buiten glas en aluminium bestaat de gevel uit fraai metselwerk. Opvallend zijn ook de karakteristieke vinnen op de hoeken van het gebouw. De 60.000 vierkante meter zullen plaats bieden aan de KPMG medewerkers die nu nog even verderop langs de A9 gehuisvest zijn. Oplevering zal naar verwachting begin 2010 plaatsvinden.

Reageer op dit artikel