nieuws

Heijmans en NIBC uitRond de Admirant

bouwbreed

Heijmans Vastgoed en de NIBC-bank hebben de tweede fase van het project Rond de Admirant in Eindhoven verkocht aan drie investeerders. De verkoopprijs bedraagt circa 80 miljoen euro. Dat heeft Heijmans gisteren bekendgemaakt. Rond de Admirant is een winkelcentrum in aanbouw met ondergrondse parkeergarage in het centrum van Eindhoven. Er komen ook kantoren en een bioscoop.

Heijmans Vastgoed en de NIBC-bank hebben de tweede fase van het project Rond de Admirant in Eindhoven verkocht aan drie investeerders. De verkoopprijs bedraagt circa 80 miljoen euro. Dat heeft Heijmans gisteren bekendgemaakt. Rond de Admirant is een winkelcentrum in aanbouw met ondergrondse parkeergarage in het centrum van Eindhoven. Er komen ook kantoren en een bioscoop.
Het complex komt in handen van Stichting Spoorwegpensioenfonds, Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer en Generali Real Estate Investments.

Reageer op dit artikel