nieuws

Halte voor iedereen

bouwbreed Premium

Holcim Betonproducten heeft een halte ontwikkeld voor het openbaar vervoer, die de bussen en trams toegankelijk maakt voor alle reizigers, ook degenen met een ziekte of gebrek. Ruim 50.000 haltes in Nederland moeten vanwege nieuwe wetgeving voldoen aan nieuwe eisen. Samen met het nationale kennisplatform CROW en vervoersbedrijven zoals GVB en Connexxion heeft Holcim een systeem gemaakt voor haltes, dat aan de nieuwe voorwaarden voldoet.

Holcim Betonproducten heeft een halte ontwikkeld voor het openbaar vervoer, die de bussen en trams toegankelijk maakt voor alle reizigers, ook degenen met een ziekte of gebrek. Ruim 50.000 haltes in Nederland moeten vanwege nieuwe wetgeving voldoen aan nieuwe eisen. Samen met het nationale kennisplatform CROW en vervoersbedrijven zoals GVB en Connexxion heeft Holcim een systeem gemaakt voor haltes, dat aan de nieuwe voorwaarden voldoet.
In Delfzijl is de eerste Holcim-halte geopend door wethouder R. van der Molen. De halte heeft een oppervlaktestructuur en zwart-witte blokken die voor slechtzienden en blinden goed herkenbaar zijn.

Reageer op dit artikel