nieuws

Grote brand in betonfabriek EBC

bouwbreed

Een grote brand bij betonbedrijf EBC in Ede heeft voor miljoenen euro schade aangericht. Belangrijke bedrijfsonderdelen, zoals de menger en een silo, zijn onherstelbaar beschadigd. “De brand heeft het hart van ons bedrijf getroffen”, treurt Oscar Dekkers, adjunct-directeur van EBC. Het bedrijf zet een mobiele betoncentrale op naast het beschadigde terrein. Dekker houdt rekening met ruim een halfjaar improviseren.

Een grote brand bij betonbedrijf EBC in Ede heeft voor miljoenen euro schade aangericht. Belangrijke bedrijfsonderdelen, zoals de menger en een silo, zijn onherstelbaar beschadigd. “De brand heeft het hart van ons bedrijf getroffen”, treurt Oscar Dekkers, adjunct-directeur van EBC. Het bedrijf zet een mobiele betoncentrale op naast het beschadigde terrein. Dekker houdt rekening met ruim een halfjaar improviseren.
De brand ontstond nabij de menger. De oorzaak is nog niet gevonden; er zijn geen gewonden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels