nieuws

Grassplittegel

bouwbreed

Erik van den Akker van Bureau MTD heeft een esthetisch verantwoorde betontegel ontworpen met ruimte voor het inzaaien met gras of opvullen met split. De tegel heeft daarom de naam grassplittegel gekregen. Hij wordt geproduceerd door v.d. Bosch Beton in Almelo. De tegel is 15 centimeter dik, 62,5 centimeter lang en 37,5 centimeter breed. De tegels hebben aan alle zijkanten nokken, waardoor ze in een stevig verband gelegd kunnen worden. Na het inzaaien of afvullen van de ronde openingen en holten blijft een patroon zichtbaar van grijze, zwarte of gekleurde betonnen vierkanten in een lijnenraster van gras of split. Het product is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het bestraten van parkeerplaatsen.

Erik van den Akker van Bureau MTD heeft een esthetisch verantwoorde betontegel ontworpen met ruimte voor het inzaaien met gras of opvullen met split. De tegel heeft daarom de naam grassplittegel gekregen. Hij wordt geproduceerd door v.d. Bosch Beton in Almelo. De tegel is 15 centimeter dik, 62,5 centimeter lang en 37,5 centimeter breed. De tegels hebben aan alle zijkanten nokken, waardoor ze in een stevig verband gelegd kunnen worden. Na het inzaaien of afvullen van de ronde openingen en holten blijft een patroon zichtbaar van grijze, zwarte of gekleurde betonnen vierkanten in een lijnenraster van gras of split. Het product is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het bestraten van parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel