nieuws

GM Building verkocht voor 1,8 miljard euro

bouwbreed Premium

General Motors Building in New York wisselt voor 2,9 miljard dollar (1,84 miljard euro) van eigenaar. Nooit eerder werd zoveel neergeteld voor een Amerikaans kantoorgebouw, meldde The New York Timesafgelopen weekeinde.

General Motors Building in New York wisselt voor 2,9 miljard dollar (1,84 miljard euro) van eigenaar. Nooit eerder werd zoveel neergeteld voor een Amerikaans kantoorgebouw, meldde The New York Timesafgelopen weekeinde.
De wolkenkrabber, gelegen aan Fifth Avenue in de nabijheid van Central Park, telt vijftig verdiepingen en is 215 meter hoog. De nieuwe eigenaar wordt een groep investeerders onder leiding van Boston Properties.
De groep kocht in dezelfde overeenkomst nog twee andere kantoorgebouwen in de buurt. In totaal telde de groep bijna 4 miljard dollar (ruim 2,5 miljard euro) neer voor de drie wolkenkrabbers.

Reageer op dit artikel