nieuws

Gemeente Arnhem geeft 200 kavels uit

bouwbreed

De gemeente Doetinchem gaat in de komende drie jaar rond de tweehonderd kavels uitgegeven. De kavels liggen verspreid over de hele stad. In het plan De Veemarkt komen in de eerste fase 41 kavels vrij. In Wehl-Zuid 70, in het Lookwartier 26 en in Vijverberg-Zuid 30. Waar en hoeveel kavels in latere fases beschikbaar komen, wil de gemeente Doetinchem op dit moment nog niet zeggen.

De gemeente Doetinchem gaat in de komende drie jaar rond de tweehonderd kavels uitgegeven. De kavels liggen verspreid over de hele stad. In het plan De Veemarkt komen in de eerste fase 41 kavels vrij. In Wehl-Zuid 70, in het Lookwartier 26 en in Vijverberg-Zuid 30. Waar en hoeveel kavels in latere fases beschikbaar komen, wil de gemeente Doetinchem op dit moment nog niet zeggen.
De uitgifte van de kavels gebeurt in particulier opdrachtgeverschap. Kopers houden op die manier medezeggenschap over de te bouwen woning. Elke koper krijgt wel een ‘paspoort’ voor zijn kavel. In dit document staan richtlijnen waaraan een kaveleigenaar zich moet houden bij de bouw van een huis. Op 7 mei start Doetinchem een promotiecampagne voor de verkoop.

Reageer op dit artikel