nieuws

Fineer vereist geen afwerking

bouwbreed

Decospan heeft Shinnoki ontwikkeld, een assortiment houtfineerplaten voor de bouwsector waarmee zonder verdere afwerking interieurs uitgevoerd kunnen worden. De platen combineren een constante esthetische kwaliteit met een aantrekkelijk design. Fineerhout van verschillende bomen wordt met snijlijnen gecombineerd, waardoor doorlopende oppervlakken ontstaan zonder zichtbare onderbreking. Decospan werkt de platen af met een milieuvriendelijk laksysteem. Het bedrijf koopt hout in uit verantwoorde bosbouw en de fabriek voldoet aan hoge milieu-eisen. De Shinnoki-platen zijn uit voorraad leverbaar.

Decospan heeft Shinnoki ontwikkeld, een assortiment houtfineerplaten voor de bouwsector waarmee zonder verdere afwerking interieurs uitgevoerd kunnen worden. De platen combineren een constante esthetische kwaliteit met een aantrekkelijk design. Fineerhout van verschillende bomen wordt met snijlijnen gecombineerd, waardoor doorlopende oppervlakken ontstaan zonder zichtbare onderbreking. Decospan werkt de platen af met een milieuvriendelijk laksysteem. Het bedrijf koopt hout in uit verantwoorde bosbouw en de fabriek voldoet aan hoge milieu-eisen. De Shinnoki-platen zijn uit voorraad leverbaar.

Reageer op dit artikel