nieuws

Dubbele stemvork

bouwbreed

Over twee jaar verhuizen de medewerkers van KPMG van hun huidige kantoor langs de A9 naar een nieuw kantoor even verderop. Van bovenaf gezien lijkt het wel op een dubbele stemvork. Bouwbedrijf Wessels uit Zeist is de hoofdaannemer. Het gebouw biedt straks 60.000 vierkante meter kantoorruimte en 40.000 vierkante meter parkeerruimte. Op het eerste gezicht heeft het kantoor organische vormen, maar het staat toch als een kasteel op zichzelf. Aan de kant van de A9 komt een soort slotgracht, aan de andere kant een imposante entree van de parkeergarage. Voor de bouw moest de afslag Amstelveen-Zuid/Ouderkerk worden verplaatst. Het kantoor is ontworpen door architectenbureau Marcel van der Schalk uit Amstelveen en wordt gebouwd in opdracht van Meijon Vastgoed.

Over twee jaar verhuizen de medewerkers van KPMG van hun huidige kantoor langs de A9 naar een nieuw kantoor even verderop. Van bovenaf gezien lijkt het wel op een dubbele stemvork. Bouwbedrijf Wessels uit Zeist is de hoofdaannemer. Het gebouw biedt straks 60.000 vierkante meter kantoorruimte en 40.000 vierkante meter parkeerruimte. Op het eerste gezicht heeft het kantoor organische vormen, maar het staat toch als een kasteel op zichzelf. Aan de kant van de A9 komt een soort slotgracht, aan de andere kant een imposante entree van de parkeergarage. Voor de bouw moest de afslag Amstelveen-Zuid/Ouderkerk worden verplaatst. Het kantoor is ontworpen door architectenbureau Marcel van der Schalk uit Amstelveen en wordt gebouwd in opdracht van Meijon Vastgoed.

Reageer op dit artikel