nieuws

Dienstengebouw

bouwbreed

In Utrecht werkt bouwcombinatie DODO boven op Nederlands grootste landtunnel, in opdracht van Rijkswaterstaat in samenwerking met de gemeente Utrecht, aan een nieuw dienstengebouw. In het gebouw komen onder meer de voorzieningen voor de ventilatie en de elektriciteit. De nieuwe volledig overdekte snelweg gaat in de toekomst een gedeelte van de oude snelweg A2 vervangen en moet de geluids- en stankoverlast voor de buurt beperken zodat er meer ruimte voor bebouwing en ontspanning komt. Foto: Ton Borsboom

In Utrecht werkt bouwcombinatie DODO boven op Nederlands grootste landtunnel, in opdracht van Rijkswaterstaat in samenwerking met de gemeente Utrecht, aan een nieuw dienstengebouw. In het gebouw komen onder meer de voorzieningen voor de ventilatie en de elektriciteit. De nieuwe volledig overdekte snelweg gaat in de toekomst een gedeelte van de oude snelweg A2 vervangen en moet de geluids- en stankoverlast voor de buurt beperken zodat er meer ruimte voor bebouwing en ontspanning komt. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel