nieuws

Dak omhoog

bouwbreed Premium

De luxe jachten die Hakvoort in Monnickendam bouwt, worden steeds hoger. Daarom schakelde de werf de firma T.C. van den Dool uit Maasdijk in om het dak omhoog te brengen, zodat de buitenformaat boten er weer makkelijk onder passen. Het liften van het dak gebeurt met vijzels en pneumatische krikken. Om het werk veilig te laten gebeuren, worden extra metalen kruisverbindingen aangebracht.Foto: Martin Mooij

De luxe jachten die Hakvoort in Monnickendam bouwt, worden steeds hoger. Daarom schakelde de werf de firma T.C. van den Dool uit Maasdijk in om het dak omhoog te brengen, zodat de buitenformaat boten er weer makkelijk onder passen. Het liften van het dak gebeurt met vijzels en pneumatische krikken. Om het werk veilig te laten gebeuren, worden extra metalen kruisverbindingen aangebracht.Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel