nieuws

Ciments Français doet overnames in Koeweit

bouwbreed

Ciments Français neemt voor 30 miljoen dollar de Koeweitse transportbetonbedrijven Gulf Ready Mix en Al Mahaliya over. Dat heeft het Franse bouwstoffenconcern, onderdeel van de Italcementi Groep, naar buiten gebracht.

Ciments Français neemt voor 30 miljoen dollar de Koeweitse transportbetonbedrijven Gulf Ready Mix en Al Mahaliya over. Dat heeft het Franse bouwstoffenconcern, onderdeel van de Italcementi Groep, naar buiten gebracht.
Door de overnames mag Ciments Français zich met een volume van 700.000 kubieke meter, de grootste transportbetonproducent van het emiraat noemen. Vorige maand kochten de Fransen nog Kuwait German Ready Mix.
De activiteiten in Koeweit zijn goed voor een omzet van ongeveer 130 miljoen dollar en een bedrijfsresultaat van 14 miljoen.

Reageer op dit artikel