nieuws

Bouwfaculteit Delft

bouwbreed

Met grote verslagenheid hebben wij vanuit Israël de afschuwelijke brand in het bouwkundegebouw van de TU Delft gevolgd. Wij begrijpen vanuit hier dat meer dan 40.000 architectonische boeken, maquettes en onbetaalbare stoelen van Gerrit Thomas Rietveld, Gispen, Marcel Breuer, J.J.P.Oud, Le Corbusier en Frank Lloyd Wright zijn vernietigd.

Met grote verslagenheid hebben wij vanuit Israël de afschuwelijke brand in het bouwkundegebouw van de TU Delft gevolgd. Wij begrijpen vanuit hier dat meer dan 40.000 architectonische boeken, maquettes en onbetaalbare stoelen van Gerrit Thomas Rietveld, Gispen, Marcel Breuer, J.J.P.Oud, Le Corbusier en Frank Lloyd Wright zijn vernietigd.
Wij wensen de decaan Wytze Patijn en al zijn medewerkers ontzettend veel sterkte toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels