nieuws

Bouwend Nederland partner InfraTech

bouwbreed

Bouwend Nederland heeft zijn naam verbonden aan de InfraTech. De vakbeurs heeft de ambitie een nóg completer en transparanter platform te bieden aan de markt, daarom is Bouwend Nederland aangetrokken als strategische partner.

Bouwend Nederland heeft zijn naam verbonden aan de InfraTech. De vakbeurs heeft de ambitie een nóg completer en transparanter platform te bieden aan de markt, daarom is Bouwend Nederland aangetrokken als strategische partner.
De organisatie van InfraTech ziet de beurs als een kennisplatform bij uitstek. Bouwend Nederland krijgt daarom op de beursvloer een plek in het Kennis en Innovatie Plaza dat zich tijdens InfraTech 2009 in de centrale plaza van Ahoy Rotterdam bevindt. In dat Kennis en Innovatie Plaza zijn ook het InfraTheater, de inzendingen van de InfraTech Innovatieprijs, kennisinstituten, brancheverenigingen en onderwijsinstellingen te vinden.
InfraTech is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grond-, water en/of wegenbouw. Alle kennis en ervaring uit de branche is van 13 tot en met 16 januari 2009 wederom verzameld in Ahoy Rotterdam.

Reageer op dit artikel