nieuws

Bijna klaar voor TKD

bouwbreed

Bijna klaar voor TKD

Het was kortgeleden nog een maisveld en huisvest nu ruim tweehonderd standhouders met grote en kleine machines en bijbehorende hulpmiddelen. Vandaag om 10.30 uur begint de TKD, de grootste outdoor demonstratiebeurs voor grondverzetmaterieel in Europa, zoals de organisatoren het zelf omschrijven. Gisteren was het aanvoer- en opbouwdag, vandaag en morgen komen de echte vakbezoekers en zaterdag is het ook een beetje familiedag. Thema dit keer is ‘grondverzet en milieu’, want ook bij materieelfabrikanten is CO2-reductie een hot item. Het circa 15 hectare grote evenemententerrein is een toekomstige uitbreidingslocatie van bedrijfsterrein Harselaar in Barneveld en het ligt dicht bij snelweg A1..

Het was kortgeleden nog een maisveld en huisvest nu ruim tweehonderd standhouders met grote en kleine machines en bijbehorende hulpmiddelen. Vandaag om 10.30 uur begint de TKD, de grootste outdoor demonstratiebeurs voor grondverzetmaterieel in Europa, zoals de organisatoren het zelf omschrijven. Gisteren was het aanvoer- en opbouwdag, vandaag en morgen komen de echte vakbezoekers en zaterdag is het ook een beetje familiedag. Thema dit keer is ‘grondverzet en milieu’, want ook bij materieelfabrikanten is CO2-reductie een hot item. Het circa 15 hectare grote evenemententerrein is een toekomstige uitbreidingslocatie van bedrijfsterrein Harselaar in Barneveld en het ligt dicht bij snelweg A1..

Reageer op dit artikel