nieuws

Balfour Beatty-groep: grootste wegenklus

bouwbreed

Een consortium met Balfour Beatty, Skanska en Atkins is benoemd tot preferred bidder voor de verbreding van de M25 rondweg om Londen, met een budget van ruim 5,6 miljard euro de grootste Britse wegenklus van dit moment. De Connect Plus groep gaat in totaal 125 kilometer van de M25 uitbouwen van drie naar vier rijstroken en gaat bovendien de hele rondweg voor 30 jaar beheren en onderhouden. Voor het project waren vele grote aannemers uit binnen- en buitenland waaronder Vinci, Carillion, Laing O’Rourke en Ferrovial in de markt. De Highway Agency, de Britse droge Rijkswaterstaat, hoopt de onderhandelingen met de groep rond Balfour Beatty voor het eind van het= jaar af te ronden waarna de werkzaamheden in 2009 kunnen beginnen.

Een consortium met Balfour Beatty, Skanska en Atkins is benoemd tot preferred bidder voor de verbreding van de M25 rondweg om Londen, met een budget van ruim 5,6 miljard euro de grootste Britse wegenklus van dit moment. De Connect Plus groep gaat in totaal 125 kilometer van de M25 uitbouwen van drie naar vier rijstroken en gaat bovendien de hele rondweg voor 30 jaar beheren en onderhouden. Voor het project waren vele grote aannemers uit binnen- en buitenland waaronder Vinci, Carillion, Laing O’Rourke en Ferrovial in de markt. De Highway Agency, de Britse droge Rijkswaterstaat, hoopt de onderhandelingen met de groep rond Balfour Beatty voor het eind van het= jaar af te ronden waarna de werkzaamheden in 2009 kunnen beginnen.

Reageer op dit artikel