nieuws

Autoverkoopmachine

bouwbreed

Aannemer Ten Brinke Bouw realiseert een autoverkoopcentrum in Groningen. Het zogenaamde Autoborg, waarvan de bouw najaar 2007 begon, krijgt een grote ovale showroom en vier bijgebouwen voor autoreparatie- en onderhoud. In het complex met 12.000 vierkante meter vloeroppervlak gaat opdrachtgever Noord Lease vanaf dit najaar ex-lease auto’s verkopen. De bouwkosten zijn ongeveer 10 miljoen euro.

Aannemer Ten Brinke Bouw realiseert een autoverkoopcentrum in Groningen. Het zogenaamde Autoborg, waarvan de bouw najaar 2007 begon, krijgt een grote ovale showroom en vier bijgebouwen voor autoreparatie- en onderhoud. In het complex met 12.000 vierkante meter vloeroppervlak gaat opdrachtgever Noord Lease vanaf dit najaar ex-lease auto’s verkopen. De bouwkosten zijn ongeveer 10 miljoen euro.

Reageer op dit artikel