nieuws

Aanleg trambaan

bouwbreed

In opdracht van de stadsregio Rotterdam werkt aannemer BAM Rail aan een vernieuwde route van een spoorverbinding in Schiedam; project Tramplus Schiedam-Vlaardingen. De aanleg van de trambaan, een vertakking van een bestaande spoorweg, begon vorig jaar oktober. Vanaf 18 augustus gaan er trams rijden. Het Tramplus-project staat voor een opwaardering van het regionale tramverkeer met onder andere nieuwe tramlijnen en een betere aansluiting op trein-,bus-, en metrovervoer. Twee lijnen van het stadsregioproject rijden al enkele jaren.

In opdracht van de stadsregio Rotterdam werkt aannemer BAM Rail aan een vernieuwde route van een spoorverbinding in Schiedam; project Tramplus Schiedam-Vlaardingen. De aanleg van de trambaan, een vertakking van een bestaande spoorweg, begon vorig jaar oktober. Vanaf 18 augustus gaan er trams rijden. Het Tramplus-project staat voor een opwaardering van het regionale tramverkeer met onder andere nieuwe tramlijnen en een betere aansluiting op trein-,bus-, en metrovervoer. Twee lijnen van het stadsregioproject rijden al enkele jaren.

Reageer op dit artikel