nieuws

Woonzorgcomplex eiland

bouwbreed

Zorginstelling Careyn realiseert een woonzorgcentrum op het Woerdblokeiland. Het multifunctionele complex vervangt het verouderde verzorgingstehuis. Jong en oud kunnen vanaf 2010 terecht voor bezoek aan een zorgverlener. “Eind dit jaar gaat de eerste paal de grond in”, zegt directeur vastgoed van Careyn André Vermaas. De zorginstelling trekt 28 miljoen euro uit voor de bouw van het door Daniel van den Berg van EGM Architecten ontworpen gebouw.

Zorginstelling Careyn realiseert een woonzorgcentrum op het Woerdblokeiland. Het multifunctionele complex vervangt het verouderde verzorgingstehuis. Jong en oud kunnen vanaf 2010 terecht voor bezoek aan een zorgverlener. “Eind dit jaar gaat de eerste paal de grond in”, zegt directeur vastgoed van Careyn André Vermaas. De zorginstelling trekt 28 miljoen euro uit voor de bouw van het door Daniel van den Berg van EGM Architecten ontworpen gebouw.
De nieuwbouw bestaat hoofdzakelijk uit woningen voor ouderen met een zorgwens. Verder komen er onder andere een apotheek, huisartsenpraktijk, verloskundigenpraktijk, een centrum voor jeugd en gezin en een café.

Reageer op dit artikel