nieuws

Wonen in de heilige Blasius

bouwbreed

Wonen in de heilige Blasius

Rondom de kerktoren van de H. Blasiuskerk in Made bouwt Breda Bouw steigers op. De kerk wordt verbouwd tot appartementencomplex. In de kerktoren komt een meerlaags appartement met kapellen in de dakconstructie. De aannemer werkt in opdracht van Woonstichting Volksbelang in Made. Naar verwachting zal eind dit jaar het appartementencomplex opgeleverd worden. Bouwkosten: ruim 2 miljoen euro..

Rondom de kerktoren van de H. Blasiuskerk in Made bouwt Breda Bouw steigers op. De kerk wordt verbouwd tot appartementencomplex. In de kerktoren komt een meerlaags appartement met kapellen in de dakconstructie. De aannemer werkt in opdracht van Woonstichting Volksbelang in Made. Naar verwachting zal eind dit jaar het appartementencomplex opgeleverd worden. Bouwkosten: ruim 2 miljoen euro..

Reageer op dit artikel