nieuws

Werknemer bewuster bezig met carrière

bouwbreed

Nederlanders zoeken steeds grondiger naar de baan die bij hen past en aansluit op hun wensen. Zes van de tien werknemers zeggen in grote lijnen te weten wat ze willen bereiken en 17 procent weet zelfs precies waar hij over vijf jaar wil staan. Twee jaar geleden was dat nog 13 procent. Dit blijkt uit een tweejaarlijkse opiniepeiling van Monsterboard.nl. Het aantal mensen dat minder concreet over zijn carrière nadenkt, is gedaald van 34 naar 31 procent. Van de ondervraagden zegt 11 procent nog nooit over de carrière te hebben nagedacht. Dat aantal ishetzelfde als in 2006.

Nederlanders zoeken steeds grondiger naar de baan die bij hen past en aansluit op hun wensen. Zes van de tien werknemers zeggen in grote lijnen te weten wat ze willen bereiken en 17 procent weet zelfs precies waar hij over vijf jaar wil staan. Twee jaar geleden was dat nog 13 procent. Dit blijkt uit een tweejaarlijkse opiniepeiling van Monsterboard.nl. Het aantal mensen dat minder concreet over zijn carrière nadenkt, is gedaald van 34 naar 31 procent. Van de ondervraagden zegt 11 procent nog nooit over de carrière te hebben nagedacht. Dat aantal ishetzelfde als in 2006.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels