nieuws

Wandafwerking voor akoestiek en koeling

bouwbreed

Baswaphon Cool is een gelaagde wand- en plafondafwerking die zowel voor een goede akoestiek zorgt als voor koeling en verwarming. Tegen de wanden of plafonds worden eerst platen van glaswol gelijmd. Dan volgt een mat met kunststof buizen voor het koelen of verwarmen met water van een lage temperatuur. Ten slotte komen daaroverheen twee afwerklagen van poreus pleisterwerk. Het resultaat is een wand die alle akoestische frequenties absorbeert en tegelijk zorgt voor een constante temperatuur in de ruimte, waarin bijvoorbeeld muziek wordt gemaakt of een hoogwaardige geluidsinstallatie wordt gebruikt. De Baswaphon Cool wordt geleverd door Muis Inrichtingen in Purmerend.

Baswaphon Cool is een gelaagde wand- en plafondafwerking die zowel voor een goede akoestiek zorgt als voor koeling en verwarming. Tegen de wanden of plafonds worden eerst platen van glaswol gelijmd. Dan volgt een mat met kunststof buizen voor het koelen of verwarmen met water van een lage temperatuur. Ten slotte komen daaroverheen twee afwerklagen van poreus pleisterwerk. Het resultaat is een wand die alle akoestische frequenties absorbeert en tegelijk zorgt voor een constante temperatuur in de ruimte, waarin bijvoorbeeld muziek wordt gemaakt of een hoogwaardige geluidsinstallatie wordt gebruikt. De Baswaphon Cool wordt geleverd door Muis Inrichtingen in Purmerend.

Reageer op dit artikel