nieuws

Voegrooster

bouwbreed Premium

Ze vallen bijna niet op, die smalle luchtroosters in de voegen van metselwerk, en dat is precies de bedoeling. De T110 voegroosters met hun naadloze frontaanzicht en horizontale schoepen zijn door Tilmar uit Meppen ontwikkeld als alternatief voor roosters met een storende vertikale deelnaad. De kunststoffen roosters hebben uiteraard nog wel griprandjes voor verankering in het metselwerk. Om problemen met steensoorten en -maten te voorkomen zijn er twee hoogtematen: 5 en 6 centimeter. De voegroosters zijn er in de kleuren zwart, wit en grijs.

Ze vallen bijna niet op, die smalle luchtroosters in de voegen van metselwerk, en dat is precies de bedoeling. De T110 voegroosters met hun naadloze frontaanzicht en horizontale schoepen zijn door Tilmar uit Meppen ontwikkeld als alternatief voor roosters met een storende vertikale deelnaad. De kunststoffen roosters hebben uiteraard nog wel griprandjes voor verankering in het metselwerk. Om problemen met steensoorten en -maten te voorkomen zijn er twee hoogtematen: 5 en 6 centimeter. De voegroosters zijn er in de kleuren zwart, wit en grijs.

Reageer op dit artikel