nieuws

Vaker wegen dicht voor wegwerk

bouwbreed

Naar Duits voorbeeld moet Rijkswaterstaat in het weekeinde vaker complete wegen afsluiten. Dat bepleit Bouwend Nederland dat een onderzoek liet uitvoeren door TNO. De veiligheid van de wegwerker staat op het spel. Volledige weekendafsluitingen geven aannemers de gelegenheid langer efficiënter en veiliger te werken zonder langsrijdend verkeer, aldus TNO. Het rapport ‘Minder gejaagd, meer veiligheid’ heeft Bouwend Nederland gisteren gepresenteerd aan onder anderen Bert Keijts, topman van Rijkswaterstaat.

Naar Duits voorbeeld moet Rijkswaterstaat in het weekeinde vaker complete wegen afsluiten. Dat bepleit Bouwend Nederland dat een onderzoek liet uitvoeren door TNO. De veiligheid van de wegwerker staat op het spel. Volledige weekendafsluitingen geven aannemers de gelegenheid langer efficiënter en veiliger te werken zonder langsrijdend verkeer, aldus TNO. Het rapport ‘Minder gejaagd, meer veiligheid’ heeft Bouwend Nederland gisteren gepresenteerd aan onder anderen Bert Keijts, topman van Rijkswaterstaat.
> Nieuws 3

Reageer op dit artikel