nieuws

Vakbeurs Intertraffic steeds internationaler

bouwbreed

De vakbeurs voor infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren Intertraffic trekt niet alleen steeds meer buitenlandse standhouders, maar mede daardoor ook meer buitenlandse bezoekers, zo bleek tijdens de begin deze maand gehouden 19e editie. Zo kwam deze editie ruim 80 procent van de 722 exposanten uit maar liefst 38 verschillende landen. Met in vier dagen tijd ruim 23.000 bezoekers, waarvan ruim 60 procent buitenlands, spreekt productmanager Mariska den Hartog van een uitstekend bezochte beurs.

De vakbeurs voor infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeren Intertraffic trekt niet alleen steeds meer buitenlandse standhouders, maar mede daardoor ook meer buitenlandse bezoekers, zo bleek tijdens de begin deze maand gehouden 19e editie. Zo kwam deze editie ruim 80 procent van de 722 exposanten uit maar liefst 38 verschillende landen. Met in vier dagen tijd ruim 23.000 bezoekers, waarvan ruim 60 procent buitenlands, spreekt productmanager Mariska den Hartog van een uitstekend bezochte beurs.
De volgende vakbeurs Intertraffic Vindt plaats van 23 tot en met 26 maart 2010.

Reageer op dit artikel