nieuws

Uitkijktoren

bouwbreed Premium

Transporteur Verhoeven plaatste gisteren het bovenste deel van een uitkijktoren in Breda. Half mei is de oplevering. De 28 meter hoge staalconstructie, ontworpen door architect Martin Kuipers, is onderdeel van een rustplaats langs de fietsroute tussen Etten-Leur en Breda. Gijs Boll maakte de staaldetaillering en coördineerde de montage van de 40 tons bliksemschicht in opdracht van aannemer De Klerk. Het bouwbedrijf begon in februari 2008 met grondwerk en besteedt in totaal 400.000 euro aan het project.

Transporteur Verhoeven plaatste gisteren het bovenste deel van een uitkijktoren in Breda. Half mei is de oplevering. De 28 meter hoge staalconstructie, ontworpen door architect Martin Kuipers, is onderdeel van een rustplaats langs de fietsroute tussen Etten-Leur en Breda. Gijs Boll maakte de staaldetaillering en coördineerde de montage van de 40 tons bliksemschicht in opdracht van aannemer De Klerk. Het bouwbedrijf begon in februari 2008 met grondwerk en besteedt in totaal 400.000 euro aan het project.

Reageer op dit artikel