nieuws

Tinga scharnier

bouwbreed

Tinga Deuren en Ramen heeft een scharnier ontwikkeld dat met een inbussleutel kan worden gelost, zodat een deur makkelijk kan worden gesteld. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de meest voorkomende klacht over deuren, namelijk dat zij kunnen gaan klemmen. Het verstelbare scharnier maakt volgens Tinga het verwijderen van pennen, het uittillen van het kozijn en het schaven, schuren en verven overbodig.

Tinga Deuren en Ramen heeft een scharnier ontwikkeld dat met een inbussleutel kan worden gelost, zodat een deur makkelijk kan worden gesteld. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de meest voorkomende klacht over deuren, namelijk dat zij kunnen gaan klemmen. Het verstelbare scharnier maakt volgens Tinga het verwijderen van pennen, het uittillen van het kozijn en het schaven, schuren en verven overbodig.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels