nieuws

Superklein met veel capaciteit

bouwbreed

Buffalo komt met een superkleine netwerkschijf, de LinksStation Mini. Het is de verkleinde versie van de populaire LinkStation nas-schijf, maar aan opslagcapaciteit geen gebrek: de Mini heeft een capaciteit van 1 TB.

Buffalo komt met een superkleine netwerkschijf, de LinksStation Mini. Het is de verkleinde versie van de populaire LinkStation nas-schijf, maar aan opslagcapaciteit geen gebrek: de Mini heeft een capaciteit van 1 TB.
De ingebouwde DLNA-server (TwonkyVision) om mediabestanden naar aangesloten apparatuur te streamen, maakt de schijf ook voor consumenten aantrekkelijk. Gebruikers kunnen daarnaast hun bestanden via internet aanspreken dankzij WebAcces. Door de Remote Power-functionaliteit is het apparaat in- en uit te schakelen via het internet. Ook is de LinkStation Mini voorzien van een extra usb-poort voor een externe harde schijf of printer, een gigabit ethernetpoort en ondersteuning voor raid-0 of raid-1. De nas-schijf gaat waarschijnlijk 699 euro kosten.

Reageer op dit artikel