nieuws

Stort fundering

bouwbreed

Bouwplaatsmedewerkers van Heijmans en J.P. van Eesteren hebben vorige week en gisteren de fundering van het nieuwe Rabobank hoofdkantoor in Utrecht gestort. In totaal werd 5600 kuub betonspecie gebruikt voor de onderconstructie. Het nieuwe bestuurscentrum bestaat straks uit een 105 meter hoge toren en een campus, volgens de bank een van de meest duurzame kantoorgebouwen in Nederland.

Bouwplaatsmedewerkers van Heijmans en J.P. van Eesteren hebben vorige week en gisteren de fundering van het nieuwe Rabobank hoofdkantoor in Utrecht gestort. In totaal werd 5600 kuub betonspecie gebruikt voor de onderconstructie. Het nieuwe bestuurscentrum bestaat straks uit een 105 meter hoge toren en een campus, volgens de bank een van de meest duurzame kantoorgebouwen in Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels