nieuws

Staal op sportpaleis

bouwbreed Premium

In Nieuw-Stappegoor kunnen inwoners van Tilburg straks wonen, uitgaan, studeren en sporten. Eind dit jaar moet het nieuwe sportpaleis gereed zijn. Reijrink Staalconstructie uit Diessen plaatste er gisteren de 50 meter lange stalen liggers van 20 ton per stuk. Bouwcombinatie Stappegoor verzorgt het betonwerk. Naast de sporthal verrijst een 400 meter overdekte ijsbaan, alsmede een zwembad en een klimhal. Het betreft een samenwerking tussen de gemeente Tilburg en het Consortium Stappegoor. Foto: Boyd Smith

In Nieuw-Stappegoor kunnen inwoners van Tilburg straks wonen, uitgaan, studeren en sporten. Eind dit jaar moet het nieuwe sportpaleis gereed zijn. Reijrink Staalconstructie uit Diessen plaatste er gisteren de 50 meter lange stalen liggers van 20 ton per stuk. Bouwcombinatie Stappegoor verzorgt het betonwerk. Naast de sporthal verrijst een 400 meter overdekte ijsbaan, alsmede een zwembad en een klimhal. Het betreft een samenwerking tussen de gemeente Tilburg en het Consortium Stappegoor. Foto: Boyd Smith

Reageer op dit artikel