nieuws

Rupshijskraantje

bouwbreed Premium

Minirupshijskraan URW-706 komt op plaatsen waar gewone hijskranen niet kunnen. Op het dak van de uitbouw van de binnenhof van het voormalige ABN Amro-kantoorgebouw aan de Herengracht/Vijzelstraat in Amsterdam wordt een torenkraan geplaatst op per stuk vier ton zware fundatiebalken. Materieelverhuurder Johan de Haan uit Halfweg ging voor die klus onder meer te rade bij HDW Nederland, dat onlangs als eerste in ons land een URW-706 kreeg geleverd. Met zijn maximale hijscapaciteit van 6 ton op 3 meter vlucht is het de sterkste compacte minirupshijskraan van Unic Cranes. Foto: Ronald Bakker

Minirupshijskraan URW-706 komt op plaatsen waar gewone hijskranen niet kunnen. Op het dak van de uitbouw van de binnenhof van het voormalige ABN Amro-kantoorgebouw aan de Herengracht/Vijzelstraat in Amsterdam wordt een torenkraan geplaatst op per stuk vier ton zware fundatiebalken. Materieelverhuurder Johan de Haan uit Halfweg ging voor die klus onder meer te rade bij HDW Nederland, dat onlangs als eerste in ons land een URW-706 kreeg geleverd. Met zijn maximale hijscapaciteit van 6 ton op 3 meter vlucht is het de sterkste compacte minirupshijskraan van Unic Cranes. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel