nieuws

Rekenpakket BINK vernieuwd

bouwbreed Premium

Het gehele rekenpakket van BINK Software voor de bouw -en installatiebranche is vernieuwd. Een van de belangrijkste modificaties is dat oude epc-berekeningen in te lezen zijn in de EnergiePrestatieIndex-formules. Verder is opvallend dat rapportages van leidingberekeningen in een gekleurde 3D weergave zichtbaar zijn. In de gas -, leiding/CV -en tapwatermodule van versie 8.4.0 zijn gecombineerde materiaalsets gemaakt.

Het gehele rekenpakket van BINK Software voor de bouw -en installatiebranche is vernieuwd. Een van de belangrijkste modificaties is dat oude epc-berekeningen in te lezen zijn in de EnergiePrestatieIndex-formules. Verder is opvallend dat rapportages van leidingberekeningen in een gekleurde 3D weergave zichtbaar zijn. In de gas -, leiding/CV -en tapwatermodule van versie 8.4.0 zijn gecombineerde materiaalsets gemaakt.
Verder is in laatstgenoemde module de aansluitingen van circulatieleidingen vereenvoudigd.

Reageer op dit artikel