nieuws

Radibetonplex maakt bekistingsplaat glad

bouwbreed

Stiho brengt Radibetonplex op de markt, een variant van Radiplex multiplex plaat voor bekistingen voor het storten van beton. Het oppervlak van de plaat is zo glad en vlak, dat de omgeving erin weerspiegelt. Radibetonplex bestaat uit zeven lagen fineer van radiata pine hout, afgewerkt met twee lagen coating. De eerste laag dient voor het opvangen van oneffenheden van het fineer. De tweede laag is een fenolcoating, die de plaat gereed maakt voor het storten van zichtbeton. Het radiata pine- hout komt uit Chili, is volgens een Chileens systeem gecertificeerd en past binnen het Keurhout Duurzaam systeem. Volgens Stiho gaat Radibetonplex vijf tot tien betonstorten mee, maar is twintig niet onmogelijk.

Stiho brengt Radibetonplex op de markt, een variant van Radiplex multiplex plaat voor bekistingen voor het storten van beton. Het oppervlak van de plaat is zo glad en vlak, dat de omgeving erin weerspiegelt. Radibetonplex bestaat uit zeven lagen fineer van radiata pine hout, afgewerkt met twee lagen coating. De eerste laag dient voor het opvangen van oneffenheden van het fineer. De tweede laag is een fenolcoating, die de plaat gereed maakt voor het storten van zichtbeton. Het radiata pine- hout komt uit Chili, is volgens een Chileens systeem gecertificeerd en past binnen het Keurhout Duurzaam systeem. Volgens Stiho gaat Radibetonplex vijf tot tien betonstorten mee, maar is twintig niet onmogelijk.

Reageer op dit artikel