nieuws

Oud-rijksbouwmeester werkt plan Citadel uit

bouwbreed

Voormalig rijksbouwmeester en architect Kees Rijnboutt werkt het stedenbouwkundig plan Citadel voor het centrum van de Waalsprong verder uit. In het centrumgebied is ruimte voor winkels, kantoren en 3000 woningen. Rijnboutts let vooral op de maatvoering van de bebouwing, structuur van de openbare ruimte en parkeervoorziening. Onder zijn leiding vinden de komende maanden workshops plaats met jonge getalenteerde architecten, experts van de gemeente en de betrokken bouwpartijen.

Voormalig rijksbouwmeester en architect Kees Rijnboutt werkt het stedenbouwkundig plan Citadel voor het centrum van de Waalsprong verder uit. In het centrumgebied is ruimte voor winkels, kantoren en 3000 woningen. Rijnboutts let vooral op de maatvoering van de bebouwing, structuur van de openbare ruimte en parkeervoorziening. Onder zijn leiding vinden de komende maanden workshops plaats met jonge getalenteerde architecten, experts van de gemeente en de betrokken bouwpartijen.

Reageer op dit artikel