nieuws

Oranjewoud boekt hogere winst en omzet

bouwbreed

Ingenieursbureau Oranjewoud heeft vorig jaar een omzet geboekt van 236 miljoen euro. Dit is een stijging van 24 procent ten opzichte van een jaar eerder. De winst steeg 54 procent tot 16,5 miljoen euro. Dat blijkt uit de definitieve jaarcijfers die Oranjewoud bekend heeft gemaakt.

Ingenieursbureau Oranjewoud heeft vorig jaar een omzet geboekt van 236 miljoen euro. Dit is een stijging van 24 procent ten opzichte van een jaar eerder. De winst steeg 54 procent tot 16,5 miljoen euro. Dat blijkt uit de definitieve jaarcijfers die Oranjewoud bekend heeft gemaakt.
De omzetgroei in 2007 is mede het gevolg van acquisities. Oranjewoud nam vorig jaar zeven bedrijven over. Die uitbreiding is in de eerste maanden van 2008 voortgezet met de aankoop van het Amerikaans milieuadviesbureau Delta Consultants.
De definitieve cijfers wijken nauwelijks af van vorige maand gepubliceerde voorlopige resultaten. De onderneming geeft geen concrete verwachtingen voor 2008. De directie spreekt wel uit van plan te zijn de in 2007 ingezette groei door te zetten.

Reageer op dit artikel