nieuws

Noordanus opvolgerWerner bij Neprom

bouwbreed

Peter Noordanus volgt Dietmar Werner op als voorzitter van de Neprom. De wisseling van de wacht bij de organisatie van projectontwikkelaars vindt plaats op 29 mei.

Peter Noordanus volgt Dietmar Werner op als voorzitter van de Neprom. De wisseling van de wacht bij de organisatie van projectontwikkelaars vindt plaats op 29 mei.
In het spoor van Noordanus, bestuursvoorzitter van AM, treden tot het bestuur toe Wieneke Bodewes (directeur van Amvest) en later in het jaar Friso de Zeeuw (directeur Rabo Bouwfonds). Eerder dit jaar vertrok Paul Tankink (Corio). Huub Smeets van Vesteda stapt eveneens op.
Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit Anneke de Vries (ING Real Estate), Daan van der Vorm (Vorm Ontwikkeling), Martin van Hoogevest (Van Hoogevest Groep) en Rudy Stroink (TCN Property Projects). Dietmar Werner was drie jaar voorzitter van de Neprom.

Reageer op dit artikel