nieuws

Nieuwe St. Josephschool

bouwbreed Premium

In Hooglanderveen werken medewerkers van bouwbedrijf Hertzinger uit Leusden aan de nieuwe Sint Josephschool. Het door het Amersfoortse AG NOVA architecten ontworpen gebouw bestaat uit één groot pyramidevormig dak waaronder de schoolklassen, lerarenkamers en onder meer de bibliotheek gevestigd worden. Op het dak, dat rust op houten spanten, komt Mos-Sedum beplanting wat dankzij zijn isolerende werking energiebesparend moet functioneren. De school die plaats gaat bieden aan 300 kinderen moet na de zomer in gebruik genomen worden. Foto: Ton Borsboom

In Hooglanderveen werken medewerkers van bouwbedrijf Hertzinger uit Leusden aan de nieuwe Sint Josephschool. Het door het Amersfoortse AG NOVA architecten ontworpen gebouw bestaat uit één groot pyramidevormig dak waaronder de schoolklassen, lerarenkamers en onder meer de bibliotheek gevestigd worden. Op het dak, dat rust op houten spanten, komt Mos-Sedum beplanting wat dankzij zijn isolerende werking energiebesparend moet functioneren. De school die plaats gaat bieden aan 300 kinderen moet na de zomer in gebruik genomen worden. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel