nieuws

Nieuwbouw Bernisse

bouwbreed

-De Koning Wessels Vastgoed laat 148 woningen bouwen in Bernisse. Het bedrijf uit Zwijndrecht tekende gisteren een grondkoopovereenkomst met de gemeente. Uit vijf inzendingen koos de Zuid-Hollandse gemeente het planontwerp dat in samenwerking met 4D Architecten tot stand kwam. De nieuwe wijk beslaat zo’n 25 hectare. Het project wordt gefaseerd opgeleverd door de aanneemcombinatie Stam en de Koning/Boender en Maasdam.

-De Koning Wessels Vastgoed laat 148 woningen bouwen in Bernisse. Het bedrijf uit Zwijndrecht tekende gisteren een grondkoopovereenkomst met de gemeente. Uit vijf inzendingen koos de Zuid-Hollandse gemeente het planontwerp dat in samenwerking met 4D Architecten tot stand kwam. De nieuwe wijk beslaat zo’n 25 hectare. Het project wordt gefaseerd opgeleverd door de aanneemcombinatie Stam en de Koning/Boender en Maasdam.

Reageer op dit artikel