nieuws

Nathan

bouwbreed Premium

Inregelafsluiter Cocon van Oventrop combineert twee hydraulische functies in verwarmings- en koelinstallaties. Hij regelt dat een vooraf ingestelde debietwaarde in alle verzorgingsstrangen niet wordt overschreden en hij kan tegelijkertijd een maximale debietwaarde garanderen, bijvoorbeeld op basis van gangbare stelaandrijvingen of thermostaten. De maximale waarde is instelbaar via een handregelknop die tegen onbedoeld verstellen is te borgen. Volgens Nathan Import/Export uit Duiven is de inregelafsluiter toepasbaar bij koelplafonds en fancoil-, convector-, centrale verwarmings- en vloerverwarmingssystemen.

Inregelafsluiter Cocon van Oventrop combineert twee hydraulische functies in verwarmings- en koelinstallaties. Hij regelt dat een vooraf ingestelde debietwaarde in alle verzorgingsstrangen niet wordt overschreden en hij kan tegelijkertijd een maximale debietwaarde garanderen, bijvoorbeeld op basis van gangbare stelaandrijvingen of thermostaten. De maximale waarde is instelbaar via een handregelknop die tegen onbedoeld verstellen is te borgen. Volgens Nathan Import/Export uit Duiven is de inregelafsluiter toepasbaar bij koelplafonds en fancoil-, convector-, centrale verwarmings- en vloerverwarmingssystemen.

Reageer op dit artikel