nieuws

LeefkubusWonen en slapen in miniatuurhokje

bouwbreed

Wonen, werken, slapen, baden, ontspannen en koken op veelvouden van maximaal 1,8 vierkante meter. De Cubi is een voor nieuwbouw, bestaande bouw en ombouw van kantoorpanden bedacht designconcept, dat een flinke stap verder gaat dan de bekende kant-en-klaar in te hijsen badkamer- of toiletmodules. De bedenkers noemen als grootste voordeel van het Cubi-concept de snelle doorlooptijd van de bouw. Ook het tijdelijke karakter spreekt aan.

Wonen, werken, slapen, baden, ontspannen en koken op veelvouden van maximaal 1,8 vierkante meter. De Cubi is een voor nieuwbouw, bestaande bouw en ombouw van kantoorpanden bedacht designconcept, dat een flinke stap verder gaat dan de bekende kant-en-klaar in te hijsen badkamer- of toiletmodules. De bedenkers noemen als grootste voordeel van het Cubi-concept de snelle doorlooptijd van de bouw. Ook het tijdelijke karakter spreekt aan.
De Cubi is ontwikkeld door Cubi Living Furniture in Maastricht. Hij wordt opgebouwd uit elementen van maximaal 200 x 90 centimeter, die in een combinatie van prefab en bouwen op locatie worden samengesteld.
Wanneer alle onderdelen eenmaal in de betreffende ruimte zijn bijeengebracht, is de Cubi binnen vier uur klaar.

Reageer op dit artikel