nieuws

Keurmerk Bouwgarant erkend door RvA

bouwbreed Premium

Onlangs is het keurmerk BouwGarant door de Raad van Accreditatie (RvA) getoetst en zeer goed beoordeeld. De toets vond plaats op uitnodiging van het Ministerie van Economische Zaken. De erkenning van de overheid betekent voor de consument nog meer zekerheid bij de keuze voor een bouwbedrijf dat is aangesloten bij BouwGarant.

Onlangs is het keurmerk BouwGarant door de Raad van Accreditatie (RvA) getoetst en zeer goed beoordeeld. De toets vond plaats op uitnodiging van het Ministerie van Economische Zaken. De erkenning van de overheid betekent voor de consument nog meer zekerheid bij de keuze voor een bouwbedrijf dat is aangesloten bij BouwGarant.
Belangrijke punten bij de keurmerkentoets zijn de mate van onafhankelijkheid en deskundigheid van de Stichting BouwGarant. Van de 100 te behalen punten scoorde het keurmerk BouwGarant zeer goed met 91 punten. De uitkomst van het onderzoek bevestigt volgens de stichting die het keurmerk uitvoert, de positie van BouwGarant in de markt.

Reageer op dit artikel