nieuws

Irwin afbreekmes

bouwbreed

Irwin Industrial Tools uit Sneek brengt het Pro Touch Heavy Duty-afbreekmes op de markt met een blad van verenstaal en HSS-staal. Het verenstaal maakt het blad onbreekbaar, behalve op de daarvoor bedoelde breuklijnen. Het HSS-staal, bekend van bijvoorbeeld staalboren, heeft een betere elasticiteit en hardheid dan gewoon staal. Het snijvlak van het blad blijft daardoor langer scherp.

Irwin Industrial Tools uit Sneek brengt het Pro Touch Heavy Duty-afbreekmes op de markt met een blad van verenstaal en HSS-staal. Het verenstaal maakt het blad onbreekbaar, behalve op de daarvoor bedoelde breuklijnen. Het HSS-staal, bekend van bijvoorbeeld staalboren, heeft een betere elasticiteit en hardheid dan gewoon staal. Het snijvlak van het blad blijft daardoor langer scherp.

Reageer op dit artikel