nieuws

Interbeton bouwt voor60 miljoen euro steiger

bouwbreed

Interbeton heeft samen met partner Clough in Australië de opdracht verworven voor de bouw van een steiger voor de aanlanding van vloeibaar aardgas. Het werk levert 120 miljoen euro op. De helft van het bedrag gaat naar BAM-dochter Interbeton. De 300 meter lange steiger wordt gebouwd voor het LNG-project Woodside Pluto, nabij Karratha aan de Australische noordwestkust. Tot de opdracht behoort de realisatie van een 38 bij 50 meter groot laadplatform en de aanleg van afmeervoorzieningen.

Interbeton heeft samen met partner Clough in Australië de opdracht verworven voor de bouw van een steiger voor de aanlanding van vloeibaar aardgas. Het werk levert 120 miljoen euro op. De helft van het bedrag gaat naar BAM-dochter Interbeton. De 300 meter lange steiger wordt gebouwd voor het LNG-project Woodside Pluto, nabij Karratha aan de Australische noordwestkust. Tot de opdracht behoort de realisatie van een 38 bij 50 meter groot laadplatform en de aanleg van afmeervoorzieningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels