nieuws

Imtech lijft Brits Real Solutions in

bouwbreed Premium

Imtech heeft de Britse automatiseerder Real Solutions overgenomen. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. De overnamesom bedraagt zes keer het bedrijfsresultaat van Real Solutions. Imtech betaalt dat in contanten. In de prijs is een bonus verwerkt voor het zittende management die wordt uitgekeerd bij het halen van bepaalde doelstellingen. Volgens een woordvoerder draagt Real Solutions direct bij aan de winst per aandeel van Imtech.

Imtech heeft de Britse automatiseerder Real Solutions overgenomen. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. De overnamesom bedraagt zes keer het bedrijfsresultaat van Real Solutions. Imtech betaalt dat in contanten. In de prijs is een bonus verwerkt voor het zittende management die wordt uitgekeerd bij het halen van bepaalde doelstellingen. Volgens een woordvoerder draagt Real Solutions direct bij aan de winst per aandeel van Imtech.
Real Solutions heeft ruim 400 gerenommeerde klanten. Het bedrijf haalt 80 procent van zijn omzet uit advisering over en onderhoud van IBM-applicaties. Vorig jaar haalde Real Solutions met ongeveer honderd medewerkers een omzet van ruim 46 miljoen euro.

Reageer op dit artikel