nieuws

Huurders delen zelf woning in

bouwbreed Premium

Ontwikkelaar Amvest geeft huurders van een woning in de ontwerpfase inspraak in de indeling van hun toekomstige huis. Dat gebeurt onder het motto Met de Architect Aan Tafel. In de conceptfase praten de huurders dan met de architect over de indeling van hun huis. Amvest wil in de toekomst vaker gebruik maken van dit zogenaamde maathuur-concept. Het eerste project dat op deze manier wordt gebouwd, ligt in Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Daar verrijzen acht eengezinswoningen en veertien appartementen.

Ontwikkelaar Amvest geeft huurders van een woning in de ontwerpfase inspraak in de indeling van hun toekomstige huis. Dat gebeurt onder het motto Met de Architect Aan Tafel. In de conceptfase praten de huurders dan met de architect over de indeling van hun huis. Amvest wil in de toekomst vaker gebruik maken van dit zogenaamde maathuur-concept. Het eerste project dat op deze manier wordt gebouwd, ligt in Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Daar verrijzen acht eengezinswoningen en veertien appartementen.

Reageer op dit artikel