nieuws

Hakrons nevelspuit voor ontkistingsolie

bouwbreed

Hakron in Nunspeet biedt met de Ferrox Plus een nevelspuit voor het aanbrengen van ontkistingsolie. De spuit vernevelt ook andere bouwchemicaliën. Het gereedschap komt met 2,5 meter lange spiraalslang en een messing vlakstraalsproeier. De verzinkte voorraadtank biedt 10 liter inhoud.

Hakron in Nunspeet biedt met de Ferrox Plus een nevelspuit voor het aanbrengen van ontkistingsolie. De spuit vernevelt ook andere bouwchemicaliën. Het gereedschap komt met 2,5 meter lange spiraalslang en een messing vlakstraalsproeier. De verzinkte voorraadtank biedt 10 liter inhoud.
Op het reservoir zitten een vervangbaar veiligheidsventiel, een manometer en een kijkglas voor niveaucontrole. Een afgedekte trechter voorkomt vervuiling van de tank. Leeg weegt de Ferrox Plus 5,5 kilo.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels