nieuws

Gebroeders Beckers naar Van de Kreeke

bouwbreed

Bouwbedrijf Van de Kreeke neemt bouw- en onderhoudsbedrijf Gebroeders Beckers over. De activiteiten van de bedrijven worden gecombineerd. Theo Beckers blijft leiding geven aan het overgenomen bedrijf. Van de Kreeke kan zich door de overname meer toeleggen op het onderhoud en verbouwen van panden. De onderneming is tot nog toe vooral werkzaam in de bouw, wegenbouw en transport. Ook heeft het een afdeling leidingtechniek.

Bouwbedrijf Van de Kreeke neemt bouw- en onderhoudsbedrijf Gebroeders Beckers over. De activiteiten van de bedrijven worden gecombineerd. Theo Beckers blijft leiding geven aan het overgenomen bedrijf. Van de Kreeke kan zich door de overname meer toeleggen op het onderhoud en verbouwen van panden. De onderneming is tot nog toe vooral werkzaam in de bouw, wegenbouw en transport. Ook heeft het een afdeling leidingtechniek.
Na de overname telt de onderneming 140 medewerkers. De directie verwacht jaarlijks zo’n 30 miljoen euro om te zetten.

Reageer op dit artikel