nieuws

Fundering automuseum

bouwbreed Premium

WBC-Groep heeft driekwart van de fundering van een parkeergarage voor het automuseum in Den Haag gestort. De betonspecie voor de onderconstructie wordt gestort in vier gangen van 1000 kuub. Binnenkort volgt het laatste deel. De nieuwbouw van het museum met 37.500 vierkante meter begon eind vorig jaar. WBC-Groep voert het project uit voor 17 miljoen euro, exclusief grondwerk en installaties.

WBC-Groep heeft driekwart van de fundering van een parkeergarage voor het automuseum in Den Haag gestort. De betonspecie voor de onderconstructie wordt gestort in vier gangen van 1000 kuub. Binnenkort volgt het laatste deel. De nieuwbouw van het museum met 37.500 vierkante meter begon eind vorig jaar. WBC-Groep voert het project uit voor 17 miljoen euro, exclusief grondwerk en installaties.

Reageer op dit artikel