nieuws

Fugro en Kema dingen mee naar Willem I-prijs

bouwbreed

Fugro en Kema zijn twee van de drie genomineerden voor de Koning Willem I prijs. Durf, doorzettingsvermogen, daadkracht en innovatie zijn de vier criteria waarop de Stichting Koning Willem I op 29 mei de winnaar van de prijs selecteert. De prijs is door De Nederlandsche Bank in het leven geroepen om goed ondernemerschap te stimuleren. Bij de vorige uitreiking in 2006 won chipfabrikant ASML.

Fugro en Kema zijn twee van de drie genomineerden voor de Koning Willem I prijs. Durf, doorzettingsvermogen, daadkracht en innovatie zijn de vier criteria waarop de Stichting Koning Willem I op 29 mei de winnaar van de prijs selecteert. De prijs is door De Nederlandsche Bank in het leven geroepen om goed ondernemerschap te stimuleren. Bij de vorige uitreiking in 2006 won chipfabrikant ASML.

Reageer op dit artikel